Om Fastighetsnörden

Fastighetsnörden

 

Det började som lite snack över en kaffe. "Vilka branschpoddar finns att lyssna på?" Svaret var flertalet även om många slutat publicera. Däremot insåg jag att ingen podd har ett operativt fokus. Att lyssna på en podd på vägen till jobbet som gav affärsuppslag eller idéer till arbetsdagen hade varit toppen! Eftersom det inte finns bestämde jag mig för att starta en. Alltså tillkom podden av helt egoistiska skäl, det är något jag själv hade velat lyssna på. 


Fastightsnörden har alltså ett operativt fokus. Fastighetsutveckling, transaktioner och uthyrningar är det vi tänker oss att vi skall snacka om mest, men det kan komma andra ämnesområden beroende på vem som gästar podden. Podden håller sig också till västkusten och Göteborgsregionen. 


Jag har sysslat med lite allt möjligt i branschen genom åren (bl a transaktioner, värdering och fastighetsekonomisk rådgivning) men numera arbetar jag med externförvaltning på Novi Real Estate i Göteborg. En riktigt kul arbetsplats med fantastiskt duktiga och inspirerade kollegor. Jag har förmånen att få jobba med ett par riktigt roliga uppdrag. Jag vill dock förtydliga att Podden Fastighetsnörden är ett privat hobbyprojekt. 


Ambitionen är inte många lyssnare eller någon poddtopp, utan endast att några av de som själva är ute och krigar på fältet lyssnar ibland. På så sätt har vi alla möjlgiheten att göra lite roliga affärer. 


Har du ett projekt, spännande vakanser, en fastighet till salu, sökuppdrag för några hyresgäster eller något annat spännande som du vill att kollegorna i branschen skall känna till? Hör gärna av dig!


Allt gott, Anton Drott

Kontakta oss

Email: podd@fastighetsnorden.se

Insta: @fastighetsnorden

Finns där poddar finns

Copyright © All Rights Reserved